joi, 28 martie, 2024

Liviu Dragnea spune ADEVARUL despre INVALIDAREA mandatului sau de deputat

Distribuie:

Publicat:

Un nou zvon a fost aruncat pe piata dupa cel referitor la imposibilitatea ca Liviu Dragnea sa fie premier din cauza unei legi care specifica faptul ca un condamnat nu poate detine functia de premier. Mai nou, despre Dragnea se spune ca nu poate fi nici deputat pentru ca a fost condamnat pentru fraude electorale.

Presedintele PSD a decis sa spuna adevarul despre ce se afla in spatele celor care cer invalidarea mandatului sau de deputat.

”A pornit o discutie referitoare la invalidarea mandatului meu de deputat. Nu am de gand suspendarea presedintelui. De ce nu initiaza o lege sa nu mai pot folosi numele Liviu Dragnea, sa ma evapor? Comisia de validare de la noul Parlament verifica doua lucruri: conditiile de eligibilitate si daca la aceste alegeri respectivul a fost condamnat pentru frauda electorala. Ce se afla in spatele acestor atitudini? Asa cum spune si Mircea Badea, poate sistemul e speriat de o posibila ascensiune a mea, de o prezenta a mea in Parlament pentru ca as putea taia niste tentacule. Oameni din actuala structura guvernamentala imi trimit mesaje ca s-au facut multe lucruri incorecte si cei care le-au facut se tem ca voi veni si le voi arata.

Voi lua o decizie despre cine va fi premier dupa ce ma consult cu colegii din partid si de la ALDE si vreau ca programul de guvernare sa fie pus in practica. ”, a spus Liviu Dragnea intr-o emisiune TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img