vineri, 29 martie, 2024

Liviu Kevin, acuzații la adresa lui Dodo! Ce s-a întâmplat după ce a așteptat câteva ore în fața spitalului, pentru a își vedea copilul

Distribuie:

Publicat:

Dodo a devenit mămică pentru prima dată și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta le-a transmis fanilor că urmează să le dea mai multe detalii cu privire la venirea pe lume a copilului ei. Celebra cântăreață și tatăl copilului ei, Liviu Kevin, s-au separat cu foarte mult scandal.

El are ordin de restricție și nu se poate apropia de mama copilului său. În cadrul unui post de televiziune, tânărul a mărturisit că fosta lui logodnică a refuzat să îi trimită o poză cu cel mic.

„Situația dintre noi nu s-a schimbat deloc. De când a născut eu am mers și am stat în fața spitalului câteva ore și am încercat să obțin măcar o poză cu băiatul.

Eu am luat legătura și cu mama ei, deși eu am ordin de restricție, am încercat să iau legătura cu amândouă. M-au blocat peste tot și ea și mama ei. Am rugat-o sa îmi trimită măcar o poză cu cel mic. În prima zi când a născut mi-a vorbit foarte frumos, mi-a spus că o să meargă să îl alăpteze pe băiat, iar după a scos cartela din telefon, nu am mai putut sa iau legătura cu ea", a declarant Liviu Kevin

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img