vineri, 19 aprilie, 2024

Liviu Puștiu a primit o moștenire valoroasă, după ce a pierdut tot în incendiu: „Dumnezeu m-a scos învingător”

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena Stars, Liviu Puștiu a dezvăluit că a primit o moștenire valoroasă, la scurt timp după ce a pierdut totul în incendiu. Ce a mărturisit artistul, mai ales pentru că acum și-a făcut un nou studio.

Liviu Puștiu, unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră, nu a trecut prin cele mai frumoase momente anul acesta, mai ales pentru că recent și-a pierdut totul din cauza unui incendiu, inclusiv un acordeon care era unic în lume. Ei bine, manelistul vine cu vești bune de data aceasta, pentru că a primit o moștenire valoroasă.

Liviu Puștiu a primit o moștenire, după ce a pierdut tot în incendiu

Cu toții știm că Liviu Puștiu a avut parte multe momente grele, dar a reușit să treacă peste ele, mai ales pentru că acum își face un nou studio, după ce a pierdut totul într-un incendiu. În exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a dezvăluit că a cheltuit până acum mai mult 20.000 de euro, mai ales pentru că instrumentele sunt foarte scumpe.

În urma incendiului de la studio, Liviu Puștiu a pierdut un acordeon unic în lume, de care era atașat sufletește. Ei bine, artistul a primit drept moștenire de la o verișoară un alt acordeon, mult mai valoros decât celălalt.

„Viața trebuie trăită, trebuie să mergi mai înainte în toate încercările astea ale vieții, trebuie să le lași în spate. (…) Sunt foarte scumpe instrumentele muzicale și accesoriile astea de studio, dar mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am revenit foarte repede. Acolo, în incendiul ăla, eu am pierdut un instrument de suflet, care era unic în lume, era un acordeon foarte valoros, valora destul de mult, peste 12.000-13.000 de euro. O verișoară de a noastră, (…) a avut în casă o moștenire de la socrul ei, un acordeon, o bijuterie”, a mărturisit Liviu Puștiu, la Antena Stars.

Artistul, la un pas de moarte

Liviu Puștiu nu a trecut prin cele mai frumoase clipe, pentru că a fost la un pas de moarte de două ori. Din fericire, artistul a trecut cu bine și peste accident, dar și peste incendiu.

„E mult mai scump decât cel pe care l-am pierdut și mult mai valoros. Anul ăsta am avut două cumpene de moarte, și accident de mașină, și incediu. Dumnezeu m-a scos cu brio și învingător din toate necazurile astea”, a adăugat artistul.

Chiar dacă a avut parte de multe momente grele, Liviu Puștiu a reușit să treacă cu bine peste toate și se bucură din plin de viață.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img