vineri, 29 martie, 2024

Liviu, tanărul din Tulcea care a murit în Italia în urma unui groaznic accident, nu poate fi adus în ţară. Apelul disperat al familiei

Distribuie:

Publicat:

Familia lui Liviu, tânărul din Tulcea care a murit în Italia în urma unui groaznic accident, cere ajutor pentru a-i putea repatria trupul neînsuflețit.

Pe 27 ianuarie, Liviu Paul Apostol a suferit un accident în timp ce se afla pe un scuter, care se pare că era condus de un alt român. Potrivit declarației acestuia, cei doi ar fi fost loviți de un autoturism, însă polițiștii din Napoli investighează această ipoteză.

Liviu s-a lovit la cap în urma căzăturii, fiind transportat la spital. Medicii i-au spus că are un cheag de sânge pe creier care se va absorbi prin tratament, însă, după o săptămână, a intrat în comă.

Medicii au descoperit că românul suferise o hemoragie intracraniană, motiv pentru care l-au băgat direct în sala de operaţie. 

După operaţie, starea tulceanului a rămas foarte gravă, el fiind ţinut în viaţă doar de aparate.

Luni, 5 februarie, Liviu a făcut infarct, iar medicii au reuşit să îl resusciteze.

Din nefericire, seara trecută, tânărul de 30 de ani din Tulcea a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat.

Astăzi, familia îndurerată a lansat un apel pentru a fi ajutată să-i aducă trupul în țară, pentru a-l înmormânta lângă mama lui în satul Poșta, comuna Frecăței, județul Tulcea.

Din păcate, Liviu lucra fără contract, iar familia nu va primi ajutor pentru înmormântare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img