miercuri, 24 aprilie, 2024

Liviu Vârciu trăieşte în mare lux. Imagini de senzaţie cu interiorul vilei sale cu trei etaje

Distribuie:

Publicat:

Liviu Vârciu a muncit timp de patru ani pentru a-și construi casa visurilor sale, iar acum trăiește în lux, interiorul vilei sale fiind unul impresionant. Vedeta de la Antena 1 a reușit să finalizeze lucrările cu multe sacrificii, dar și cu ajutorul prietenilor, Nea Mărin fiind unul dintre cei care i-au oferit ajutor atunci când a avut nevoie. Astăzi, Liviu, iubita sa, Anda, și copiii celor doi se bucură de o locuință specială.

Vila lui Liviu Vârciu, o casă cu trei etaje și sală de cinema

Timp de patru ani, Liviu Vârciu și-a canalizat energia pentru ridicarea casei sale. Vedeta a reușit totuși să își vadă visul cu ochii după ce a investit sute de mii de euro în această locuință. Prezentatorul de la Antena 1 a avut însă și sprijin din partea apropiaților, Nea Mărin fiind cel care l-a împrumutat cu 50.000 de euro pentru a finaliza lucrările.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gură lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Varciu la Antena Stars.

Cinci dormitoare și sală de film

Vila de lux a lui Liviu Vârciu este cu adevărat impresionantă, prezentatorul proiectând cinci dormitoare, desfășurate pe cele trei etaje, având la subsol o sală de cinema. Actorul a recunoscut că este pasionat de filme, motiv pentru care micul cinematograf, de opt locuri, nu putea lipsi sin configurația casei sale de lux.

„Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, mai spunea Liviu Vârciu.

De asemenea, dintr-o astfel de amenajare nu putea lipsi un jacuzzi, de care Liviu și Anda se bucură alături de cei doi copii ai cuplului, dar unde se relaxează și prietenii care vin în vizită.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img