vineri, 19 aprilie, 2024

Liviu Varciu s-a despartit de iubita care a nascut in urma cu 5 luni

Distribuie:

Publicat:

Liviu Varciu s-a despartit de Anda Calin! Cei doi locuiau in vila  artistului, din zona Baneasa, insa Anda a parasit locuinta in urma cu doua saptamani, potrivit cancan.ro.

Anda Calin locuieste acum la mama ei, impreuna cu Anastasia Maria, fetita pe care o are cu Liviu Varciu. Tanara ar mai tine legatura cu fostul ei partener doar datorita copilului, sursele citate dezvaluindu-ne ca prezentatorul TV a inlocuit-o deja pe Anda.

Liviu Varciu si Anda Calin au devenit parinti la sfarsitul lui septembrie 2017

Anda Calin si Liviu Varciu deveneau parinti pe 26 septembrie anul trecut. Fetita lor primea numele Anastasia Maria. Inainte de fericitul eveniment, Liviu Varciu a fost intrebat despre casatorie, spunand ca nu este momentul sa fie din nou insurat. ”Cu siguranta ma voi insura. Nu e momentul acum, dar cand o sa simt ca trebuie sa fac pasul asta, cu siguranta o voi face. Ma bucur ca imi vine un copil acum, o fetita si ca sarcina decurge asa cum ar trebui sa decurga o sarcina normala. Ma bucur ca fii-mea (n.r.- prima fiica a lui Varciu, Carina) o sa ia examenul pentru clasa a IX-a si sunt tare mandru de ea. Tati, sunt mandru de tine! Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru ca e la Arad si eu am filmat, dar la banchet am fost langa ea. Pentru ca i-am promis de anul trecut  ca vin la banchet si am fost tare mandru sa o vad cat de mult a crescut”, declara Liviu Varciu inainte de a deveni din nou tatic.

Nici dupa nasterea Anastasiei Liviu Varciu nu a facut niciun pas spre casatoria cu Anda Calin. Apropiati ai lui Liviu Varciu sustineau ca acesta s-ar putea casatori din nou daca Anda Calin ar forta un pic mariajul, insa iata ca acest pas nu a fost facut.

Liviu Varciu si Anda Calin urmeaza sa o boteze pe Anastasia Maria, evenimentul urmand sa aiba loc, potrivit prezentatorului TV, in luna mai. „Botezul fetitei va avea loc in luna mai. Atunci am hotarat sa il facem pentru ca o sa fie cald si ne vom putea desfasura mai bine. Localul va fi de lux, sunt asteptati in jur de 200 de invitati”, declara Liviu Varciu, precizand ca nasii copilului vor fi prieteni ai lui.

Liviu Varciu prezinta show-ul TV „Za Za Sing”. El a mai aparut si in alte productii TV realizate de Antena 1, precum „Te cunosc de undeva” sau emisiunile realizate de Nea Marin. Varciu a devenit cunoscut datorita trupei L.A., din care a facut parte alaturi de Aurelian Ciocan si Adrian Zainea. Cel mai cunoscut hit al L.A. a fost „Ochii tai”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img