News Flash:

Tupeu de nesimțit: a furat de la cei care i-au oferit o masă caldă și un adăpost

2 Ianuarie 2017
15550 Vizualizari | 2 Comentarii
Un recidivist din Gara Banca, căutat de autoritățile române, a lăsat fără bunuri în prima zi din an, un cuplu căruia i s-a făcut milă și l-a primit în casă.

 O familie din județul Hunedoara, stabilită în orașul spaniol Madrid, a avut neplăcuta surpriză să constate că a fost prădată chiar de către cel căruia îi întinseseră o mână de ajutor.

Soții Cazacu i-au oferit adăpost lui Cătălin Lihor (37 de ani), care lucra de aproape o săptămână împreună cu capul familiei. Celor doi soți li s-a făcut milă de povestea cu care tânărul din apropierea Bârladului se prezentase în orașul din Spania. Cătălin Lihor le spusese că abia venise din România și că nu avea unde să stea, unde să doarmă. Fiind în prag de An Nou, familia Cazacu s-a gândit să facă un bine și să-l invite și să petreacă alături de ei și pe cel „proaspăt" sosit din țară. După petrecerea de Revelion, cei doi soți Cazacu s-au gândit să facă un bine până la capăt și i-au oferit lui Cătălin Lihor și o cameră unde să doarmă. După ce s-a trezit din somn, Cătălin Lihor s-a gândit să facă puțină „curățenie" prin casă în semn de „mulțumire" celor care i-au întins o mână de ajutor și i-au oferit o masă caldă plus un pat unde să doarmă peste noapte. Nu a stat mult pe gânduri și din câteva mișcări, i-a lăsat pe binevoitori fără un laptop, două telefoane mobile, o tabletă și economiile fetiței familiei Cazacu, după care s-a făcut nevăzut.După ce s-au trezit cei doi soți, au constatat și „nota de plată" lăsată de Cătălin Lihor.

Ce nu știau însă soții Cazacu, era că primiseră în casă un recidivist extrem de periculos, eliberat ultima dată din penitenciar în anul 2009, unde a ispășit o pedeapsă de 4 ani pentru tâlhărie și furt.

În luna septembrie 2016, Lihor Cătălin a comis infracțiunea de furt, după ce a sustras dintr-o sală de jocuri electronice din Bârlad, suma de 9.000 de lei. În timp ce el juca la un aparat în respectiva sală, a indus în eroare administratorul pe care l-a trimis să-i cumpere ceva de la magazinul de alături. Imediat ce administratorul a părăsit incinta, Cătălin Lihor a furat suma de 9.000 de lei și a fugit. Pentru că s-a sustras cercetărilor, judecătorii bârlădeni au emis pe 27 septembrie 2016 un mandat de arestare în lipsă pe numele lui Cătălin Lihor. În baza mandatului respectiv, polițiștii l-au dat în urmărire națională și internațională.

„Bărbatul este bănuit de infracţiunea de furt calificat, faptă comisă pe data de 12 septembrie 2016. Atunci, suspectul a sustras dintr-o sală de jocuri electronice din Bârlad suma de 9.000 de lei. După comiterea faptei, acesta a părăsit locaţia respectivă şi de atunci se sustrage cercetărilor", ne-a declarat agent şef adjunct Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. 

Autor: Cristina Radulescu 

Galerie Foto

received_1392643814100704.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

ovidiu  | #4826
La fel a facut si Zavate Genoveva fosta chirurgului Zavate ,fosta lui Tibi Turcu ,fosta .....de pe unde pleaca nu pleaca cu mana goala ....rusinica ca esti batrana draguta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lica  | #4827
Parca numai Zavate si Turcu au fost .....Stie tot Vasluiul cine i RAPANDULA !!!!!
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1097 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030911 (s)