News Flash:

Ofiter de politie vasluian acuzat de hartuire sexuala

17 Ianuarie 2018
5761 Vizualizari | 9 Comentarii

Odată cu prinderea polițistului pedofil ies de sub covorul Ministerului de Interne o sumedenie de plângeri care au in prim plan angajați ai acestei instituții.

Conform ziarului “ Evenimentul Zilei” un caz de hartuire sexuală a avut loc la Punctul  de Frontiera Husi, confirmat de către autoritatea mai sus menționata. Aceștia au efectuat o anchetă, în martie 2012, referitoare la o acuzație adusă de o polițistă de la Punctul de Frontieră (PF) Huși, județul Vaslui, împotriva unui ofiţer de poliție din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Vaslui.

Plângerea a fost înaintată șefului Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Iași, unitatea superioară ierarhic.

Din relatările martorilor chestionați de EVZ reiese că ofițerul Iulian Antohi, nimeni altul decât liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Vaslui a hărțuit-o sexual pe subalterna sa, chiar de Ziua Femeii, în urmă cu cinci ani. Cazul a fost înaintat conducerii STPFR Iași și, mai departe, conducerii Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF). Agenta hărțuită a fost mutată, ulterior, la Brăila, iar ofițerul acuzat de agresiune sexuală este, și acum, lider SNPPC. În context, merită menționat că soția lui Iulian Antohi, Iulia Cristina, este judecătoare la Judecătoria Huși.

Față de acest episod, Poliția de Frontieră le-a răspuns celor de la “ Evenimentul Zilei”  că, în martie 2012, printr-un raport personal, agenta de poliţie din cadrul Sectorului PF Huși a informat conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iaşi cu privire la comportamentul neadecvat al unui ofiţer de poliție din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

„Imediat, o echipă din cadrul Serviciului Control al IGPF s-a deplasat la STPF Vaslui, pentru efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate. Pe timpul cercetărilor, agentul în cauză a precizat, în scris, că nu dorește să formuleze plângere penală împotriva ofiţerului”.

De asemenea, susține Poliția de Frontieră, din verificările efectuate de către lucrătorii Serviciului Control nu au rezultat probe care să confirme aspectele semnalate, însă, având în vedere că ofițerul a manifestat lipsă de tact în relaţiile cu colegii, a fost dispusă „Atenţionarea” acestuia, „conform prevederilor legale”. Interesant este faptul că verificarea cazului a fost făcută de fostul şef al corpului de control al Poliţiei de Frontieră Române, comisarul şef Aurelian Miu, cel care a apărut în imaginile mediatizate de cotidianul „Național” stând în genunchi în fața lui Gelu Oltean, fost şef al serviciului de informaţii al Ministerului de Interne, DIPI – „Doi și-un sfert” mai scriu cei de la EVZ.
 
Sursa: EVZ.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Taxback  | #8280
Antohi, domnul căruia nu îi poate face nimeni, nimic va auzi cântecul cocoșului! In sfârșit, a venit momentul să plătescă! Un domn care nu face nimic decât să uneltească pe la colțuri mârșăvii, un domn neajutorat de soarta neavând elementare noțiuni de scriere si citire, un domn parvenit, un bolnav psihic, obsedat, hărțuitor de femei, un domn care va suporta inzecit mizeriile pe care le-a făcut. Va fi parasit de protector is si o va lua neprotejat cum se cuvine de la un bărbat căruia îi plac bărbații!
Nitica  | #8282
Papleaca poate pleaca la pachet si cu juniorul analfabet
Taxback  |  #8283
Poate il convinge doamna Antohi sa emigreze ca aici in Romania vor avea o viață foarte grea din cauza hartuitorului de femei.
irinuca  | #8284
ar trebui sa se sesizeze cei de la Bucuresti, precis vor da si peste alte abuzuri, intrebate toate femeile, asa ar fi corect.
Nicoleta  | #8285
Fetele de la Huși se freacă bine. Ce pot sa spună decât că a fost fain. Irinuca, nu ai si tu dorinte, ce mama masii?
Taxback  |  #8297
Antohi va recidiva cu siguranţa! Nu se poate abtine... E bolnav psihic, obsedat sexual incurabil. Singura solutie este puscaria sau sa il transforme băietii într-o seara in eunuc. Cred ca se va intampla cat de curand!
Taxback  |  #8298
In cazul acestui infect de Antohi, nu se vor lua masuri la nivel de institutie, nici. Singura solutie sa se linisteasca setea actiunea de descurajare a unor baieti care il vor astepta intr-o seara sa îi faca poftele!
ikusiwac  |  #100703
icaonalibauj  |  #100704
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 34 queries | Mysql time :0.065063 (s)