News Flash:

Locuintele ANL din municipiul Vaslui si-au primit noii chiriasi

31 Martie 2015
3981 Vizualizari | 3 Comentarii
Tinerii vasluieni care si-au depus dosarul in vederea primirii unei locuinte sociale de tip ANL, au primit conform listei de prioritati aprobata in cadrul Consiliului Local Vaslui.

Potrivit autoritatilor locale, in acest moment, SC Locativa SRL, are la dispozitie o garsoniera si doua apartamente cu doua camere. Comisia sociala a analizat cu atentie toate dosarele titularilor care au reconfirmat criteriile de acces la data repartizarilor. Trei tineri care asteptau de cativa ani buni, s-au mutat in casa noua, datorita noilor repartizari.

In ceea ce priveste bugetul societatii Locativa SRL, peste 400 de mii de lei, reprezentand venituri ce si-au propus sa realizeze in acest an, cei sapte angajati de aici. Este practic vorba de veniturile aferente activitatii de inchiriere locuinte sociale, apartamente, ANL, apartamente cu chirie, taxe, eliberari acte si comisioane la rate apartamente.

Locativa SRL Vaslui are ca obiect de activitate „Administrarea fondului locativ si a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta”, aflate in proprietatea municipiului Vaslui. La infiintarea societatii administratorul Nicu Palate a fost desemnat pe o perioada de 6 luni, iar mandatul a tot fost de atunci prelungit.


tinerii vasluieni locativa srl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Liviu  | #2081
Iar cele din Husi se degradeaza...
Liviu  |  #2082
Daca doriti va pot trimite si fotografii, am fost de vreo trei ori la ing. Beschieru parca, si m-a tot amanat, sa scape de mine :) Un nesimitit!
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044356 (s)