sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Locuri de munca in AGRICULTURA – DANEMARCA

Distribuie:

Publicat:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui, prin Serviciul de Ocupare EURES Romania ofera 100 locuri de munca pentru culegatori de mazare in Danemarca. Selectia se va organiza la finalul lunii februarie 2018 la Ramnicu Valcea, Jud. Valcea.

Descrierea locului de munca:
Se va munci intr-o ferma cu lucratori din diverse tari, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare.
Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea reciproca intre lucratori.

Durata contractului:
iunie – octombrie 2018. Program de lucru 30-40 ore, 6 zile/saptamana;

Conditii:

Cazarea se face in rulote. In camping sunt disponibile: bucatarie, sala de mese, toalete, baie cu dusuri, masini de spalat, internet Wireless. Taxa de cazare platita de lucrator/zi este de 8 euro si acopera inclusiv gazul, apa si electricitatea. Pentru transportul de la locul cazarii la locul de munca sau pentru cumparaturi, angajatorul va pune la dispozitia lucratorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana; optional, lucratorii pot sa isi aleaga alt mijloc de transport la locul de munca.

Transportul dus-intors Romania-Danemarca este in responsabilitatea lucratorului.
Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com;

Plata muncii:

Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa in ladite sau caserole cu gramaj specific. Salariul este 0,6 euro brut/kg + 12,5% alocatie de concediu. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze. Mai multe informatii despre impozite pe: http://www.skat.dk;

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img