marți, 16 aprilie, 2024

Lora vorbeste despre copil. Fanii au aflat in sfarsit. “Este baietel!”

Distribuie:

Publicat:

Lora vorbeste despre copil, dar si despre relatia pe care o are de ceva timp cu Ionut Ghenu. Artista va anunta in cadrul unei emisiuni tv, ca a devenit matusa, in urma cu doar doua zile.

Lora vorbeste despre copil, in cadrul unei emisiuni tv. Una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi, Lora, trece sambata aceasta, de la 13:00, dincolo de aparente si vorbeste deschis despre frumoasa poveste de iubire pe care o traieste in prezent cu Ionut Ghenu, despre ce a trebuit sa lase in urma pentru a ajunge la ea, dar si despre schimbarile majore din viata ei.

Lora vorbeste despre copil si despre povestea de dragoste pe care o traieste in prezent

Intrebata de catre Florentina cand va face un copil, Lora nu va ezita sa raspunda. “Avem un copil in familie. Este baietel, are doua zile. Este nepotelul meu, de la sora lui Ionut. El isi dorea foarte mult sa se nasca de ziua lui, dar s-a nascut chiar in noaptea urmatoare!”, va marturisi artista spunand totusi ca va face si ea, cu siguranta, un copil. Recent, Lora a vorbit si despre divortul prin care a trecut. Artista a fost casatorita cu Dan Badea.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img