sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Loredana Chivu, reacție tranșantă pentru femeile care o copiază. Vedeta spune tot ce crede fără perdea: “Am observat și eu, îmi spun și oamenii”

Distribuie:

Publicat:

Loredana Chivu este un adevărat icon pe rețelele sociale, iar fanele și poate chiar și vedetele îi mai copiază ținutele sau se inspiră din stilul ei.

Loredana Chivu este categoric una dintre cele mai cunoscute blonde din România. Vedeta are un stil aparte și este mereu super sexy așa că uneori se întâmplă să fie chiar sursă de inspirație pentru mai multe femei din țară.

Sexy blondina recunoaște că este mândră atunci când află sau vedete că femeile îi copiază ținutele ori se inspiră de pe pagina ei. Diva ne-a dezvăluit că nu are stilist și majoritatea lucrurilor pe care le poartă sunt gândite chiar de ea așa că motivele de bucurie sunt și mai mari pentru că știe că este autentică.

Recent, Loredana Chivu a fost comparată cu o altă Loredana celebră din România, mai exact, artista Loredana Groza.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au vorbit cu sexy blondina și spune că nu găsește nicio asemănare între ele, fiind vorba de două femei total diferite.

Ce spune Loredana Chivu despre comparația cu celebra artistă

Recent, tabloidele au scris că Loredana Groza s-ar inspira din stilul Loredanei Chivu, iar tabloidele au spus că ar fi și o asemănare între ele. Fosta asistentă TV se bucură că a fost comparată cu marea artistă, pentru care are un mare respect, dar spune că nu vede nicio asemănare între ele, amândouă fiind femeie foarte diferite.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img