joi, 28 martie, 2024

Loredana Groza, curtată de un tinerel de 20 de ani. Imaginile care i-a surprins pe fani: „E mai matură decât tine, nu o să funcționeze”

Distribuie:

Publicat:

Loredana Groza a început să se reorienteze la capitolul bărbați?

Felul în care Loredana Groza alege să se afișeze în mediul online a fost criticat de o mulțime de internauți de-a lungul timpului. A fost cuplată cu mai mulți bărbați celebri și potent financiar de către fani, prin prisma aparițiilor sale controversate de pe rețelele de socializare, însă se pare că de acum a trecut la un cu

totul alt nivel, la tinerei de 20 de ani.

Loredana Groza este o fire nonconformistă, care nu ține deloc cont de gura lumii. Nu spune nu niciunei provocări și, chiar dacă acest lucru ar însemna să atragă numeroase critici asupra sa, nu se sfiește să își etaleze așa cum știe mai bine farmecele de femeie fatală, în văzul tuturor. Ultimul filmuleț postat de artistă la InstaStory le-a dat de bănuit fanilor, întrebându-se dacă nu cumva Lori a început să iasă cu băieți mult mai tineri decât ea.

Loredana Groza, atrasă de tinerei?

Mai exact, un tânăr de pe TikTok a postat o serie de imagini cu Loredana Groza  într-un filmuleț prin care dădea de înțeles că are o relație cu ea, dar că nici nu este lipsit de beneficii materiale de pe urma acestei relații. Loredana Groza a gustat gluma făcută de tânăr, repostând filmulețul pe pagina personală de Instagram.

„E mai matură decât tine, nu o să funcționeze”, a scris tânărul, vrând să lase să se înțeleagă că, în ciuda celor din jur care îi spuneau acest lucru, a reușit să intre într-o relație cu Loredana Groza.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img