News Flash:

Loteria bonurilor fiscale. Calendarul extragerilor pentru 2015

16 Iunie 2015
1608 Vizualizari | 0 Comentarii
In iulie va avea loc prima extragere lunara in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, conform legislatiei in vigoare in prezent. Apoi, in fiecare luna va fi organizata o noua extragere pentru luna precedenta. Din articol puteti afla in ce date vor avea loc, mai exact, extragerile lunare pana la finele acestui an si in ce perioade vor putea fi depuse la Fisc bonurile castigatoare.

Prima extragere lunara din 2015 la Loteria bonurilor fiscale a fost stabilita pentru iulie, dupa cum prevede Ordonanta Guvernului nr. 10/2015, iar la aceasta vor participa bonurile fiscale emise in iunie. Din moment ce actul normativ stabileste ca extragerile au loc in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, putem calcula usor in ce zile se vor desfasura efectiv acestea, dar si perioadele in care se pot depune bonurile castigatoare.

De exemplu, extragerea de luna viitoare va avea loc pe 19 iulie si bonurile castigatoare vor putea fi depuse la orice unitate teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) in intervalul 20 iulie - 18 august.

In afara de extragerile lunare, OG nr. 10/2015 prevede ca autoritatile pot decide si organizarea de extrageri ocazionale: cand sunt sarbatori legale, cand la extragerile lunare nu exista castigatori doua luni la rand, precum si in alte situatii stabilite prin ordin al ministrului finantelor publice. Prima extragere ocazionala a avut loc pe 13 aprilie, cu ocazia Pastelui.

bonurile castigatoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1041 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031147 (s)