News Flash:

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Tot ce trebuie sa stim despre prima extragere

13 Aprilie 2015
1998 Vizualizari | 0 Comentarii
Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, va avea loc astazi,13 aprilie, incepand cu ora 11.30, la studioul TV al Loteriei Romane, si va fi transmisa in direct de Televiziunea Romana, care va pune la dispozitie, gratuit, tuturor posturilor TV interesate semnalul transmisiei in direct.

 La aceasta extragere participa bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie - 28 martie 2015, iar participarea la loterie nu presupune o inregistrare prealabila a bonurilor fiscale in nicio baza de date/ website si nici depunerea acestora inainte de efectuarea extragerii la sediile institutiilor implicate in organizare. Bonurile raman la posesorii acestora care, dupa extragere, vor verifica daca sunt castigatoare.

”Loteria Romana are exclusiv calitatea de organizator al extragerilor pentru aceasta loterie, iar acestea se vor efectua cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto.
Extragerea va avea loc in prezenta unei comisii de tragere formata din cate un reprezentant al Ministerului Finantelor Publice, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si C.N. ”Loteria Romana” S.A. iar bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de extragere”, precizeaza ANAF.

Potrivit acesteia, extragerea de luni va avea trei etape: etapa I - se va extrage o bila reprezentand luna emiterii bonului, etapa II - se va extrage o bila reprezentand ziua emiterii bonului, etapa III - se vor extrage trei bile reprezentand valoarea bonului.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al ANAF si al Loteriei Romane, pentru o perioada de minimum 30 de zile.sursa:mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031278 (s)