joi, 18 aprilie, 2024

Lovitura de senzatie data de guvernul Dancila! Un colos al statului a primit milioane de euro

Distribuie:

Publicat:

Guvernul Dancila planuieste o lovitura de proportii. Viorica Dancila, alaturi de Guvern au facut prima miscare in acest sens. Aceasta investitie se afla in programul de guvernare a PSD, iar totul incepe sa prinda contur.

Guvernul Tudose a discutat foarte mult pe acest subiect, dar pana acum nu s-a facut nimic concret in acest sens. Asadar, Guvernul PSD a alocat un buget de 7,2 milioane de euro pentru SNAM, Societatea Nationala a Apelor Minerale, companie de stat care se ocupa cu extragerea apei minerale naturale, dar care nu aveao fabrica de productie. Compania se ocupa de extragerea apei minerale naturale pentru terti clienti privati. Asadar, suma de bani alocata de Guvern se va duce spre infiintarea unei fabrici, de stat, in care apa va fi imbuteliata. 

De altfel, in 2017, Ministerul Economiei a cerut conducerii SNAM „intreprinderea tuturor demersurilor necesare in vederea ducerii la indeplinire (…) in special a obiectivului”. Eventuala intrare pe piata apelor minerale a statului vine in contextul in care mai multe companii au intampinat probleme in ultimii ani: Bilbor Mineral Water, Azuga Waters sau Aguapur din Brasov.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img