sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Lovitura de teatru dupa decizia BEC – Nicusor Dan s-a reinscris in USR pentru ca Alianta 2020 sa poata fi inregistrata

Distribuie:

Publicat:

Nicușor Dan s-a reînscris în USR pentru ca Alianța 2020 să poată fi înregistrată! Nicușor Dan s-a reînscris joi seara în USR, ca membru simplu, pentru ca Alianța 2020 USR PLUS să poată fi înregistrată, a anunțat el pentru G4Media.ro.

Alianţa USR-PLUS va contesta, astăzi, la Înalta Curte, decizia Biroului Electoral Central, care i-a respins înscrierea în alegerile europarlamentare.

Nicuşor Dan a anunţat, joi seara, că a găsit soluţia care să îi permită să contrasemneze în mod legal protocolul alianţei.

„Am gasit, impreuna cu echipa juridica (aceeasi din 2016), solutia care sa imi permita sa contrasemnez in mod legal protocolul Aliantei USR PLUS. Nu garantez ca, in urma semnaturii mele pe protocol, contestatia Aliantei USR PLUS va fi admisa. Fac insa tot ce tine de mine, in situatia data, ca o optiune electorala imbratisata de o parte a populatiei, sa poata fi prezenta pe buletinele de vot in 26 mai”, a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.

Nicuşor Dan a precizat anterior că a plecat din USR prin demisie, în iunie 2017, iar cei care au contestat congresul formaţiunii din octombrie acelaşi an nu ştiau că acest lucru va avea impact acum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img