vineri, 29 martie, 2024

Lovitura dura incasata de David Beckham! Ce scheleti se ascund in dulapul vedetei internationale

Distribuie:

Publicat:

Un grup de hackeri dezvaluie ca in 2014 starul fotbalului britanic David Beckham ar fi trebuit sa primeasca titlul onorific de “Sir”. In plus, Beckham ar fi fost anchetat pentru asocierea cu un sistem financiar de evitare a platii taxelor. Presa britanica numeste scandalul “Beckileaks“.

David Beckham, fostul star al fotbalului britanic, o celebritate internationala, este protagonistul unui scandal necrutator in mass-media, dupa ce o serie de email-uri ale unui grup de hackeri ridica intrebari asupra operelor sale de caritate.

Beckham, in varsta de 41 de ani, un subiect preferat in publicatiile mondene din Marea Britanie, este defaimat ce dupa ce un set de emailuri a fost dezvaluit de site-ul “Football Leaks”.

Vehementa starului britanic in corespondenta sa cu agentia care-i reprezenta drepturile, Doyen Sports, ar fi fost vizata in emailuri, David Beckham fiind acuzat ca a hulit, in corespondenta purtata, comitetul britanic care hotaraste cui vor fi distinse titlurile onorifce, dupa ce Beckham nu ar fi primit titlul de Cavaler.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img