joi, 28 martie, 2024

Lovitura dura pentru STEUA. Radoi a fost INTERZIS

Distribuie:

Publicat:

Mirel Radoi a fost suspendat de UEFA si nu va mai avea voie sa stea pe banca tehnica a campioanei la meciurile din cupele europene.

In plus, clubul patronat de Gigi Becali a fost amendat cu 50 de mii de euro.

Comisia de Etica si Disciplina a forului continental a anuntat luni, prin intermediul unui comunicat, ca ii interzice lui Radoi sa mai ocupe orice functie de antrenor sau de membru al staff-ului tehnic pana cand acesta isi va lua licenta Pro.

“Domnul Mirel Radoi este suspendat si nu mai poate exercita functia de antrenor principal sau o alta functie in cadrul staff-ului tehnic, la meciurile din cupele europene, pana cand nu va indeplini criteriile din Regulamentul de Licentiere a Cluburilor si de Fair Play Financiar.

In particular, el nu mai are voie sa stea in zona tehnica in timpul meciurilor din cupele europene pana cand nu va indeplini criteriile de mai sus”, a transmis UEFA.

Mirel Radoi a fost numit antrenor al Stelei in aceasta vara, insa el nu poate ocupa acest post si in acte deoarece nu detine licenta Pro.

Prin urmare, el a fost trecut in documentele oficiale director sportiv al echipei, pentru a putea lua loc pe banca tehnica, antrenorul din acte fiind italianul Massimo Pedrazzini.

La meciurile din preliminariile Champions League acesta din urma a fost prezent la conferintele de presa oficiale, insa Radoi a fost cel care le-a dat indicatii jucatorilor in timpul partidelor.

Comisia de Disciplina a UEFA s-a autosesizat si a decis ca Radoi nu mai are voie sa stea pe banca tehnica a Stelei pana cand nu isi ia licenta Pro.

In Liga 1 fostul international beneficiaza inca de clementa, putand sa se comporte ca un adevarat antrenor principal.

Urmatorul meci european al Stelei este programat joi seara, atunci cand “ros-albastrii” vor primi vizita celor de la Rosenborg in prima mansa a playoff-ului Europa League. Va fi si prima partida pe care Radoi o va urmari din tribune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img