joi, 18 aprilie, 2024

Lovitura FATALA! Procurorii fac perchezitii legate de insolventa lui Dinamo! Prejudicii URIASE

Distribuie:

Publicat:

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Romane efectueaza acum perchezitii la anumite societati de avocatura si insolventa;

Societatile sunt banuite ca ar fi cauzat un prejuduiciu de peste 18.000.000 lei, cu ocazia derularii unei proceduri de insolventa a lui Dinamo Bucuresti, conform Dolce Sport.
 
“Din primele verificari a reiesit ca, in perioada 2014 – 2016, cu ocazia deschiderii si derularii procedurii de insolventa si reorganizare judiciara a unei societati comerciale din domeniul sportului, ar fi fost omise (ascunse) active, in valoare totala de 18.498.402 de lei, care astfel nu au fost cuprinse in planul de reorganizare, fiind prejudiciati creditorii societatii”, noteaza Politia Romana.

Conform Dolce Sport, societatea vizata de perchezitii ar fi chiar Dinamo Bucuresti. 

Dinamo a iesit din insolventa in martie 2016, cu doua luni mai devreme decat termenul stabilit initial de planul de reorganizare.

SC Dinamo 1948 SA a avut de achitat 3.486.133 de lei, adica 4,48 la suta din suma aferenta masei credale, care se ridica la momentul intrarii in insolventa la 77.826.649 de lei, aproximativ 17,5 milioane de euro.

La aceasta ora, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane efectueaza perchezitii la societati de avocatura si de insolventa, banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18.000.000 de lei, cu ocazia derularii unei proceduri de insolventa a unei societati comerciale. In aceasta dimineata, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza 3 perchezitii domiciliare, dintre care 2 in Bucuresti si una in judetul Ilfov, la sediul unei societati de avocatura, al unei societati de insolventa si la domiciliul reprezentantului unei firme de insolventa. Perchezitiile sunt efectuate in cadrul unui dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de bancruta simpla si bancruta frauduloasa, fapte prevazute de art. 240 si art. 241 din Codul Penal” Comunicat Politia Romana

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img