joi, 28 martie, 2024

Lovitura grea pentru Bianca Dragusanu: a fost parasita de iubit. Alex Bodi s-a intors la fosta sotie

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu este din nou singura. Vedeta s-a despartit de barbatul cu care s-a tot afisat in ultima perioada de timp, Alex Bodi.

Dupa separarea de Victor Slav, tatal fiicei ei, Bianca Dragusanu nu a stat pe loc si a incercat sa-si refaca viata alaturi de altcineva. Dupa o scurta relatie cu Tristan Tate, Bianca Dragusanu a inceput o poveste de iubire cu Alex Bodi, cel care a tot rasfatat-o cu cadouri si excursii scumpe. Cei doi au plecat la munte, la Poiana Brasov, zilele acestea, insa in loc sa se bucure de relatia lor, au ajuns la despartire, potrivit wowbiz.ro.

Bianca Dragustanu si Alex Bodi s-ar fi certat in public. Cei doi au avut o discutie in contradictoriu chiar in restaurantul unde se aflau. Discutia nu a fost deloc pe placul Biancai Dragusanu, care s-a ridicat de la masa si a plecat. Ulterior a decis si sa plece din statiune, fara sa se mai uite inapoi, semn ca situatia dintre ea si Alex Bodi a degenerat.

„Bia s-a despartit de Bodi in urma cu putin timp. Nimeni nu se astepta la asa ceva, in ciuda faptului ca ei au mai avut certuri puternice de-a lungul timpului! Pe de alta parte, din cate ii stim noi, nu este exclusa nici o impacare pe ultima suta de metri inainte de Revelion. Orice este posibil in cuplu acesta, dar, cel putin deocamdata, putem spune ca sunt separati”, au dezvaluit apropiatii cuplului pentru sursa mai sus-mentionata.

Aceeasi sursa sustine ca dupa plecarea Biancai Dragusanu din statiune, Alex Bodi s-a afisat in compania altei femei. Este vorba de nimeni alta decat Iulia, fosta sotie a lui Alex Bodi, femeia care i-a daruit o fiica.

Alex Bodi a postat fotografia cu fosta partenera pe Instagram, insotita de un mesaj foarte clar: „Iubirea adevarata nu moare niciodata”.

Bianca Dragusanu a aparut pentru prima oara la TV in urma cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscuta in lumea mondena dupa ce s-a aflat de relatia sa cu designerul Catalin Botezatu. Ulterior, a avut o relatie cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Dragusanu a fost casatorita pentru o scurta perioada de timp, cu Victor Slav. Dupa ce si-au reinnodat relatia, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetita, Sofia Natalia. Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit din nou anul acesta. Dupa separare, vedeta de televiziune si-a gasit linistea in bratele unui tanar plin de bani, Tristan Tate, insa povestea lor de amor nu a durat prea mult.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img