News Flash:

Lovitura zdrobitoare pentru Adrian Porumboiu. Fiscul vasluian incepe sa ii vanda din bunuri

22 Februarie 2015
3598 Vizualizari | 3 Comentarii
Zeci de utilaje in valoare de peste 1 milion de euro care apartin controversatului om de afaceri vasluianAdrian Porumboiu, au fost scoase la vanzare de catre Administratia Judeteana a Finantelor Publice-Vaslui . Reactia multimilionarului nu a intarziat sa apara, acesta afirmand ca fiscul vasluian s-a grabit cu aceasta procedura si ca are in vedere sa isi achite toate datoriile pentru a-si recupera bunurile.

Joi,19 februarie, la sediul AJFP Vaslui are loc licitatia pentru cele 97 de utilaje/indistriale, agricole, autoturisme.
"Pe 8 ianuarie 2015 au fost emise deciziile de constatare a pierderii valabilitatii esalonarilor la plata si a amanarilor la plata acordate contribuabilului SC Comprest SA. Suma datorata, 5.385.296 lei, reprezinta taxe si impozite datorate la bugetul de stat. Doi ani si jumatate au fost respectate termenele de plata, insa in ultimele doua - trei luni nu s-a mai platit.", a precizat Minodora Dumitriu.

Omul de afaceri Adrian Porumboiu considera ca Fiscul s-a grabit in scoaterea la vanzare a bunurilor firmelor sale, sustinand ca a intarziat la plata 15 zile, nicidecum doua- trei luni.

"Banii s-au platit la stat. In ultimii ani, firmele mele au platit peste 350 de milioane de euro la bugetul de stat, taxe si impozite. Grupul de firme este unul dintre cei mai seriosi contribuabili din tara. Acum am intarziat pana in 15 de zile cu platile si s-au repezit sa faca treaba asta. Pe 27 ianuarie s-a pierdut esalonarea, au trecut 15 zile, iar in a 16-a zi au trecut la executare, cand puteau sa se uite mai bine in urma si sa vada ce sume au platit fimele mele la bugetul de stat. Toate datoriile vor fi platite, utilajele vor fi recuperate. Nu este o scuza, dar prin ce trec firmele mele trec 95% din firmele cu capital romanesc. Capitalul autohton este pur si simplu pulverizat si nu am auzit pe niciunul, politicieni, guvernanti sa se intereseze de capitalul romanesc, probabil reprezinta interesele globale. Cu toate greutatile firmele mele vor functiona si vor ramane in picioare, revirimentul se va produce cat de curand.", a declarat Adrian Porumboiu.

adrian porumboiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049646 (s)