joi, 28 martie, 2024

LPS VASLUI: Aplaudați la Marseille

Distribuie:

Publicat:

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui continuă să impresioneze în străinătate. Grupa 2003 de la catedra de fotbal a reușit să smulgă aplauze la cel mai puternic turneu internațional, ce a avut loc la Marseille (Franța). Vasluienii au făcut adevărate minuni, deși erau cu un cel puțin un an mai mici față de adversare.

În faza grupelor, LPS Vaslui a trecut de FC Claret Monteti (Franța), scor 2-0. AS Simiane Collongue (Franța), scpr 1-0, SC Orange Marseille, scor 2-0, CSA Sahel (Algeria), scor 4-0, și US Thour Marseille, scor 3-1, remizând, scor 0-0, cu AS Germanos (Portugalia), și pierzând în fața Crossing Schaemberg ( Belgia), scor 0-1. În optimi, puștii pregătiți de Ionuț Chiochiu au avut ghinion, primind singurul gol al meciului dintr-o fază fixă, fiind, astfel, eliminați de FC Burel Academy, care a reușit să câștige cu 1-0.

”A fost cel mai puternic turneu la care am participat cu această grupă, adversarii fiind net superiori la capitolul forță, fiind mai mari cu un an, și, de asemenea, foarte tehnici. Echipa care ne-a eliminat a reușit să câștige trofeul în fața echipei FC Lokeren. Mulțumim pentru sprijinul acordat în vederea participării la această competiție Primăriei Municipiului Vaslui, Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, cât și agenților economici ce sprijină în mod constant liceul nostru”, a declarat Ionuț Chiochiu, antrenorul grupei 2003 de la LPS Vaslui.

Cu un palmares de cinci victorii, un egal și două înfrângeri la limită, grupa 2003 se declară foarte mulțumită de modul în care a reprezentat orașul și țara la această competiție. Fiind singura echipă mai mică cu un an, după terminarea ultimului joc, copiii Vasluiului au fost aplaudați de către toată asistența la ieșirea din arenă, semn că au realizat un lucru deosebit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img