miercuri, 17 aprilie, 2024

LPS Vaslui, castigatoare la Brasov

Distribuie:

Publicat:

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a obtinut un nou rezultat notabil. Grupa 2003, pregatita de profesorul Ionut Chiochiu, a castigat primul trofeu al anului. Pustii liceului vasluian s-au impus la turneul de la Brasov, dupa o finala dominata autoritar si castigata cu scorul de 4-0 in fata CFR Cluj.

Vasluienii au avut un parcurs impecabil la Brasov, unde au marcat 27 de goluri si au incasat doar sase. LPS Vaslui a trecut de FC Brasov (4-0), de Young Steaua Bucuresti, echipa pregatita de fostul atacant al FC Vaslui, Valentin Badea (5-1), si de Elite Academy Bucuresti (7-2).

In optimi, junii Vasluiului au invins Petrolul Ploiesti cu scorul 4-1, pentru ca in semifinale sa se impuna, cu scorul 3-2, in fata ACS Kids Tampa Brasov.

“Suntem pe drumul cel bun. Echipa devine din ce in ce mai inchegata si mai puternic. Am avut parte de un turneu cu echipe echilibrate. Am dat peste Petrolul si Steaua, doua academii de juniori bine organizate, iar echipele participante la turneu au aratat foarte bine. Ne-am castigat un nume dupa acest turneu. E munca noastra de ani de zile, sunt copii foarte talentati care se pregatesc de la sapte ani impreuna”, a declarat Ionut Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img