vineri, 29 martie, 2024

Lucrari în desfasurare, pe strazile Barladului

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că toate lucrările aflate în execuție la nivel local, în special cele pe infrastructura rutieră continuă conform programului anual de reperații și întreținere a străzilor.

Astfel, numai în ultimele zile, au început și sunt aproape de finalizare lucrările de refacere a mai multor trotuare din localitate, dar și de amenajare a unor parcări și a unui parc de joacă petru copii. În paralel, continuă și lucrările de bordurare și refacerea a trotuarelor pe străzile Comuna din Paris și I.C. Brătianu.

„Parcarea de pe strada Mihai Viteazu și locul de joacă de acolo sunt aproape finalizate. Mai urmnează doar dotarea cu mobilier a locului de joacă. De asemenea, lucrările sunt aproape gata și la parcarea de pe strada Dragoș Vodă, dar și la cea de pe strada Lirei, zona blocurilor ANL. În total, peste 100 de noi locuri de parcare vor fi disponibile bârlădenilor în foarte scurt timp. Se merge bine și la reamenajarea unei alte parcări și a aleilor din partea de nord a orașului, în zona blocului „Japonezilor”, cum este cunoscut acest imobil iar refacerea trotuarelor de pe strada I. C. Brătianu este, de asemenea, o lucrare în desfășurare. Având în vedere că în ultimii 30 de ani nu s-a făcut nimic prin foarte multe zone ale Bârladului, solicitările sunt în continuare multe și, atât cât ne va permite bugetul, încercăm să le răspundem la toate”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img