vineri, 29 martie, 2024

Lucruri fascinante despre Egiptul Antic

Distribuie:

Publicat:

Lucruri fascinante despre Egiptul Antic. Egiptenii au fost primii oameni care au avut un test de sarcină. Acesta se putea realiză în mai multe modalități, potrivit „papirusului medical Berlin”.

Mari iubitori de magie, dar și de dragoste, egiptenii antici au considerat că ar fi o idee bună dacă ar combină cele două lucruri. Astfel, aceștia au creat poțiunile iubirii.

Acestea erau specifice anumitor situații. Unele erau folosite pentru a cuceri femeia visurilor, altele pentru a determină o femeie să facă amor. Unele poțiuni erau destinate persoanelor care doreau să ruineze căsătorii, din gelozie.

Lucruri fascinante despre Egiptul Antic

În Egiptul antic, visele erau considerate extreme de importante. În ziua de astăzi, cei mai mulți oameni consideră visele doar un set aleator de imagini. Egiptenii însă erau convinși că visele erau semnificative.

Schimbarea înfățișării lui Iisus

Un text egiptean recent descifrat, vechi de peste 1.000 de ani, a dezvăluit faptul că Iisus Hristos putea să-și schimbe înfățișarea. Potrivit textului, Iuda a folosit un sărut, în mod special, pentru a-l trăda pe Iisus, din cauza faptului că Mântuitorul ar fi avut capacitatea de a-și schimbă înfățișarea.

Egiptul antic a fost o veche civilizație din nord-estul Africii.  S-a dezvoltat în zonele joase de-a lungul fluviului Nil, pe suprafața actuală a statului modern Egipt. Civilizația egipteană s-a format în jurul anilor 3150 î.Hr.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img