vineri, 26 aprilie, 2024

Ludovic Orban face misto de Liviu Dragnea: Nu este ca este atat de plecat! Cum se joaca la prezidentiale

Distribuie:

Publicat:

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu are chiar atât de multe țigle lipsă pe casă pentru a candida la prezidențiale. Orban consideră că nici Tăriceanu nu va fi candidat al coaliție, ci un ”acar păun” din PSD, care are misiunea de a-și rupe gâtul.

 

”Nu cred! Nu cred că este atât de plecat de acasă, nu cred că are atât de multe țigle lipsă încât să candideze la prezidențiale. Nu cred că va candida, cu 14% grad de încredere, cu sub 20% intenție de vot, cu PSD-ul în spate, nu are cum să candideze la prezidențiale. Ca președinte de partid să te duci și să pierzi alegerile te mazilesc imediat. Dacă le pierde unul ca Fifor, Dragnea nu are probleme.

Va găsi un acar păun, un băiat de serviciu și-l va trimite să candideze.Va lua un Fifor, un Teodorovici sau pe Olguța, de ce nu.

Alegerile prezidențiale vor fi câștigate de președintele Klaus Iohannis, acum sunt și mai convins pentru că am văzut mai multe analize sociologice.

Tăriceanu a crescut pe electoratul pierdut de Dragnea. Tăriceanu are în rândul electoratului PSD o imagine mai bună decât Dragnea. În aceste condiții, PSD nu-l poate lăsa pe Tăriceanu să candideze pentru că le rupe din electorat și vor avea de suferit la alegerile parlamentare. Liviu Dragnea îl poate lăsa pe Tăriceanu să candideze doar dacă este sigur că își rupe gâtul și atunci îi provoacă o mare înfrângere. Nu mai spun că electorii PSD nu vor alege un candidat care nu este din PSD, la prezidențiale. Șansele ca Tăriceanu să candideze cu sprijinul PSD sunt de 5%, părerea mea. ”, a explicat Ludovic Orban, la B1 TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img