vineri, 29 martie, 2024

Ludovic Orban, NIMICIT din PSD dupa atacurile la Dancila: Josnic, mitocanesc

Distribuie:

Publicat:

Ludovic Orban continuă să o atace pe doamna prim-ministru în același mod josnic, mitocănesc, confirmând încă o dată, dacă mai era nevoie, că este incapabil să ducă o luptă politică elegantă, în care opiniile și acțiunile adversarilor politici să fie combătute logic și coerent, acuză deputatul PSD Ciprian Șerban.

"Se mulțumește să arunce cuvinte grele, jignitoare care ar putea lui însuși să îi facă foarte mult rău.

Mai rău decât atât, PNL împreună cu USR, fac tot posibililul pentru a pune piedici politicilor PSD de protecție socială.

Înaintând către CCR sesizarea de neconstituționalitate asupra Legii privind sistemul public de pensii, cele 2 partide nu fac altceva decât să amâne aplicarea unor drepturi, pentru anumite persoane aflate în situații speciale, drepturi pe deplin meritate.

Fiecare dintre noi este dator, cred eu, să își îndrepte atenția către semenii noștri care au nevoie de mai multă susținere, iar demersurile lipsite de orice urmă de umanitate ale PNL și USR nu demonstrează decât dezinteresul și nepăsarea cu care aceste partide îi privesc pe cetățenii acestei țări.

Aș vrea ca, măcar în acest an, special pentru națiunea română, un an care este despre unitate, dreptate, iubirea pentru frații noștri de țară, să încercăm să fim mai buni, să lăsăm interesele personale într-un alt plan și să acționăm pentru binele general, pentru acei semeni care au nevoie de tot ajutorul și toată daruirea noastră", scrie pe Facebook deputatul PSD Ciprian Șerban.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img