joi, 28 martie, 2024

Ludovic Orban pune cruce anticipatelor: Daca nu se poate, asta e… Principalul nostru obiectiv este programul de guvernare

Distribuie:

Publicat:

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seară, la România TV, că moțiunea de cenzură nu are „nicio șansă” la ora actuală să fie adoptată și că în aceste condiții, dacă nu se ajunge la anticipate atunci „asta e”, principalul obiectiv al liberalilor fiind punerea în practică a programului de guvernare.

„Dupa evaluarea mea, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca. Practic, doar PSD si UDMR sprijina, impreuna chiar daca ar venit toti tot nu ar avea numarul de voturi necesare, iar din evaluarea de azi nu exista prea multe voturi care pot sa se adauge. Mai mult decat atat, e greu de presupus ca vor fi prezenti toti parlamentarii PSD si UDMR. Astazi, motiunea nu are nicio sansa”, a zis Orban. El a adăugat că „ar fi ridicol” ca parlamentarii PNL să voteze motiunea de cenzura.

Intrebat cum se va ajunge la anticipate daca Guvernul nu pica prin motiune de cenzura si nici el nu-si da demisia, raspunsul lui Orban a fost:

„Cea mai buna solutie pentru Romania ar fi anticipatele. Pe de alta parte, daca nu se poate ajunge la anticipate, asta este. Principalul nostru obiectiv e sa punem in practica programul de guvernare”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img