joi, 25 aprilie, 2024

Ludovic Orban si Rares Bogdan ies ‘la bataie’ in fieful PSD: Miting de amploare pregatit in Oltenia

Distribuie:

Publicat:

Conducerea centrală a PNL și candidații formațiunii la alegerile europarlamentare, în frunte cu Rareș Bogdan, vor participa, sâmbătă, la Craiova, la un miting regional organizat cu persoane din toate cele cinci judeţe ale Olteniei, fiind așteptați peste 7.000 de susținători ai formațiunii.

„Este un miting regional la care vor participa oameni, membri şi simpatizanţi PNL, din toate cele cinci judeţe ale Olteniei, aşteptăm în jur de minim 7.000 de oameni care să participe la acest miting regional. Vor veni candidaţii, preşedintele partidului, secretarul general, între candidaţi bineînţeles este şi candidatul care deschide lista pentru europarlamentare, Rareş Bogdan. Noi, organizaţia judeţeană Gorj, ne-am făcut temele, am şi transmis, încă de aseară, o listă provizorie, inclusiv IPJ Gorj, pentru a avea o estimare şi a-şi putea face datoria. La acest moment, sunt pe listă 1.020 de persoane care vor pleca, mai sunt de venit câteva liste de la câteva organizaţii, dar la momentul acesta sunt deja 1.020 de persoane comunicate", a spus Dan Vîlceanu.

Ludovic Orban le-a spus liberalilor, în dese rânduri, că trebuie să le dea social-democraților „o mamă de bătaie” la alegeri.

„Dați cu parul în PSD. Nu vă fie frică”, le-a transmis acesta colegilor de partid.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img