joi, 28 martie, 2024

Luminița Anghel a fost la un pas de moarte. “Mi-a salvat viața un doctor”

Distribuie:

Publicat:

Luminița Anghel a dezvăluit că a suferit de o boală gravă în urmă cu doi ani.

Invitată în cadrul unei emisiuni tv, vedeta a vorbit despre o perioadă de cumpănă din viața ei, când a fost la un pas de moarte. O afecțiune care părea minoră la început a condus la o problemă serioasă de sănătate, care i-a pus viața în pericol.

Luminița Anghel, despre boala care a îngenuncheat-o

Deși prefera mereu să fie discretă și să nu atragă prea mult atenția presei, Luminița Anghel și-a făcut curaj și a vorbit despre o perioadă din viața ei pe care o vrea uitată.

Cântăreața a povestit cum, în urmă cu doi ani, din cauza unei afecțiuni la gambă, pe care a crezut-o banală, a ajuns de urgență pe mâna medicilor, în stare gravă: "O prietenă mi-a spus să mă duc la un control, că poate este un cheag de sânge. Eu am zis că nu se poate și am încercat să anihilez durerea cu tot felul de unguente pentru sportivi.

Credeam că va trece. Dispărea, apărea… până într-o noapte, în decembrie 2019, când m-am trezit cu gamba umflată. Nu era vânătă, ci rozalie. Dar m-am trezit de durere din somn și m-am dus la baie și când m-am privit în oglindă… m-am speriat. Era uriaș piciorul. Durerea devenea din ce în ce mai intensă, nu puteam să întind piciorul, am așteptat să se facă lumină afară ca să o sun pe doamna doctor." , a povestit vedeta.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img