joi, 28 martie, 2024

Luna cadourilor pune la pamant bugetul vasluienilor

Distribuie:

Publicat:

La un calcul simplu, cheltuielile pentru luna decembrie, le scot din buzunar vasluienilor toate economiile adunate in timp.

Bradutii, cadourile, masa de Craciun si rezervarile pentru Revelion, ii costa pe pe acestia peste 2.000 de lei.

Intai de toate, pentru weekend-ul prelungit de 1 Decembrie si Mos Nicolae, vasluienii au scos din buzunar cateva mii de lei. Daca in anii precedenti un simplu joc pentru copii si cateva dulciuri costau cu putin peste 50 de lei, acum cadourile pentru Mos Nicolae au ajuns la un alt nivel, de la aparate de tehnologie de ultima generatie la laptop-uri si chiar calculatoare, pentru care se cheltuie cateva sute de lei.
Si pentru mica excursie la munte, vasluienii au mai scos din buzunar peste 1.000 de lei.

Cadourile de Craciun nu mai sunt nici ele ce erau odata si nici din simplele magazine nu se mai cumpara. La un click distanta, vasluienii comanda pentru cadourile de Craciun, telefoane, electrocasnice, bijuterii, genti sau cupoane de reduceri.

Revelionul incheie seria cheltuielilor pe anul 2016 si nici acesta nu este mai ieftin.

Pentru trecerea dintre ani, oferta este variata si platesc intre 200 si 500 de lei, pentru o seara cu un meniu variat si  muzica buna.

Cei care nu-si pot permite sa mearga la un restaurant, isi petrec trecerea dintre ani acasa, cu un buget de doar 60 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img