vineri, 26 aprilie, 2024

Lungimea degetelor de la maini poate spune multe despre tine! Afla care dintre imagini ti se potriveste

Distribuie:

Publicat:

Unii oameni au intr-adevar rabdarea de a te cunoaste inainte de a-si formula o opinie fata de tine. Altii, te judeca dupa diverse aparente. Iata cum te pot judeca dupa lungimea degetelor de la maini. Inainte de a fi sceptic cu privire la aceasta metoda, incearc-o. Nu ai nimic de pierdut. Afla singur daca lungimea degetelor de la maini descrie tipul tau de personalitate. Incepe prin a te uita la mana ta perfect intinsa. Sunt 3 categorii posibile: degetul aratator este mai lung decat inelarul, inelarul este mai lung decat degetul aratator sau cele doua degete au aceeasi lungime. 

Dupa ce ti-ai dat seama in care categorie te incadrezi, citeste descrierile de mai jos.

Degetul aratator este mai lung decat inelarul
Se spune ca daca ai degetul aratator mai lung decat inelarul, detii capacitati innascute de leader. Probabil ti s-a mai spus acest lucru de catre cei din jurul tau sau ti-ai demonstrat singur ca esti un adevarat leader prin prizma activitatilor de pana acum. Daca esti, in general, acea persoana careia ii place sa ia initiativa, sa propuna, cel care sparge gheata, se impune intr-un grup, este clar ca ai cea fundatie ce te ajuta sa fii un leader in toata puterea cuvantului. Daca, insa, nu te consideri ca esti un leader, poate ca degetele tale incearca sa-ti transmita un mesaj si ca este cazul sa-ti descoperi talente si calitati pe care nu credeai sa le ai.

Degetul inelar este mai lung decat degetul aratator
Se spune despre persoanele care au degetul inelar mai lung decat cel aratator ca sunt cu adevarat adorabile si carismatice. Iti place sa flirtrezi sau ti se pare ca oameni flirtreaza adesea cu tine? Mai mult, debordezi de incredere in propria persoana si nimic nu te impiedica sa-ti asumi riscuri. Prietenii tai pot confirma asta. Esti o persoana foarte sociabila si nu ai nicio problema in a initia o discutie cu oameni pe care nu ii cunosti sau in a lua cuvantul in fata unui grup. Din nou, daca nu te regasesti in aceasta descriere, este posibil ca degetele tale sa doreasca sa iti comunice ceva. Poate esti o persoana careia ii place sa flirtreze si sa fie in centrul atentiei, dar ti-a fost teama sa recunosti. Descopera sarmul din tine!

Daca degetul aratator si inelarul au aceeasi lungime
Daca cele doua degete au aceeasi lungime, esti o persoana cu excelente abilitati de comunicare. Esti acea persoana la care prietenii vin pentru a primi sfaturi si recomandari. Stii sa-i asculti pe ceilalti si ai intotdeauna un cuvant sau un sfat care sa ii ajute. Pentru tine, echilibrul in tot ceea ce faci nu este o problema. Oamenii tind sa depinda de tine. Si in acest caz, daca nu te regasesti in aceasta descriere, ia in considerare faptul ca degetele doresc sa-ti transmita un mesaj. Poate te limitezi singur din a fi acea persoana care ti-ai dori sa fii si la care visezi. Nu intra in zona ta de confort si impinge-te putin de la spate. Nu ai nimic de pierdut, ai numai de castigat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img