News Flash:

Lungmetrajul "Love Building", de Iulia Rugina, proiectat la Berlin

1 Aprilie 2014
1784 Vizualizari | 0 Comentarii
Lungmetrajul "Love Building", de Iulia Rugina, va fi proiectat, pe 17 aprilie, la Berlin, in programul New Romanian Films, o serie de intalniri intre regizorii romani si publicul german, informeaza Institutul Cultural Roman (ICR) din capitala germana.

 Astfel, dupa prezentarea filmului, va urma un dialog intre Iulia Rugina si publicul prezent la eveniment.

"Love Building" este o comedie dramatica, a carei actiune are loc intr-o tabara menita sa "repare" relatii de cuplu ajunse intr-un moment critic. Astfel, 14 cupluri ajunse in impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuti si traineri ai taberei, interpretati de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, incearca sa-si reconstruiasca povestile de dragoste, participand la o serie de teme si exercitii.

Intre 2002 si 2006, Iulia Rugina a studiat regia de film la Universitatea Natională de Artă Teatrală si Cinematografică. În 2011 a finalizat un master în regie în cadrul aceleiasi universitati. A regizat opt scurtmetraje si trei mediumetraje, pentru majoritatea dintre ele fiind si coscenarist. Filmele sale au fost proiectate in peste 50 de festivaluri si evenimente cinematografice din 13 tări.

"Love Building" este debutul ei in lungmetraj, care a fost deja distins cu mai multe premii internationale.

Proiectia are loc cu subtitrare in limba engleza, intrarea fiind libera pentru elevi si studenti.

love building iulia rugina berlin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1054 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034582 (s)