vineri, 29 martie, 2024

Mădălin nu a murit înecat! S-a aflat cauza reală a decesului bărbatului de 40 de ani care a fost găsit pe fundul unei piscine din Târgu Jiu

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu doar câteva zile, un bărbat de 40 de ani a fost găsit mort într-o piscină din Târgu Jiu, iar ultimele sale momente din viață au fost filmate. O femeia a înregistrat momentul în care bărbatul își dă ultima suflare, căci aceasta încerca să-și filmeze soțul și copilul. Acum s-a aflat adevărata cauză a morții bărbatului. 

La doar 40 de ani, un bărbat din Târgu Jiu și-a găsit sfârșitul într-o piscină din oraș, acolo unde se afla la distracție. Mădălin a intrat în piscină, iar după minute bune în care s-a bucurat de apă, acesta nu a mai fost văzut la suprafață, ci pe fundul piscinei.

S-a aflat cauza decesului lui Mădălin, bărbatul de 40 de ani găsit mort într-o piscină din Târgu Jiu

O femeie, care își filma soțul și copilul, a înregistrat momentul în care Mădălin dispare sub apă chiar sub privirile ei și a sutelor de persoane care se aflau la piscină în acel moment. Inițial, femeia a crezut că acesta înoată, însă după și-a dat seama că nu mai mișcă. Atunci și-a strigat soțul să sară în ajutorul lui și imediat a fost scos în afara piscinei.

Deși inițial s-a spus că s-ar fi înecat, acum rezultatele necropsiei bărbatului arată adevărata cauză a morții. De fapt, Mădălin a murit din cauza unui infarct, iar ulterior a ajuns pe fundul piscinei, potrivit observatornews.ro.

Scafandrii au încercat imediat să-l scoată și să-l resusciteze, însă pentru bărbatul de 40 de ani era deja prea târziu, căci decesul se instalase și nu se mai putea face nimic pentru el.

Mădălin venise la piscină alături de un prieten

Mădălin venise la piscina din Târgu Jiu de la câțiva kilometri distanță, mai precis din localitatea Bălești. El venise însoțit de un prieten de-al său, iar tragedia s-a petrecut la câteva ore după ce intrase în centrul de agrement.

Pentru prietenul lui a fost un șoc să-l vadă pe acesta fără suflare și resuscitat de medici, iar în ciuda eforturilor lor să fie declarat decedat.

Cu toții l-au condus pe bărbat pe ultimul drum, iar familia nu înțelege ce s-a putut întâmpla, căci Mădălin nu avea probleme cu inima și nici nu lua vreun tratament în acest sens. Mădălin era recepționer la un hotel din Târgu Jiu și era căsătorit. Primarul din comuna Bălești susține că ceea ce s-a întâmplat e o mare tragedie și susține că bărbatul era un tânăr de ispravă și tot timpul la locul lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img