joi, 28 martie, 2024

Mămica Ionela și sora ei, Nicoleta, sunt la cuțite. Cele două tinere își aduc acuzații fără precedent

Distribuie:

Publicat:

Ionela are încă 9 frați, însă susține că nu se înțelege bine cu niciunul dintre ei. De data aceasta, războiul dintre tânăra mamă și sora ei, Nicoleta, continuă. Cele două își aduc acuzații extrem de grave una alteia, iar Ionela a mărturisit că a fost bătută și vândută chiar de către fratele ei, Ionuț.

Ionela susține că a fost vândută unui cioban chiar de către fratele ei, deoarece bărbatul avea datorii. Tânăra a mai spus că nu este prima dată când este nevoită să se culce cu diferiți bărbați din cauza fratelui său.

Mămica Ionela și sora ei, Nicoleta, sunt la cuțite

Pe de altă parte, Nicoleta, sora tinerei, este de părere că Ionela a plecat de bună voie la bărbatul respectiv. Ionela nu dorește acum decât să trăiască în pace și armonie alături de copiii ei, însă ar fi terorizată și în prezent.

Mama celor două surori a mărturisit, în exclusivitate la Acces Direct, că știe foarte bine situația în care se află copiii ei și că nu se înțeleg. Femeia a recunoscut că Ionela a fost bătută de mai multe ori de fratele ei.

Pe de altă parte, mama fetelor a mai spus că este conștientă de faptul că Nicoleta a fost întotdeauna o fire mai rebelă. Ionela și frații ei ar fi fost trimiși în copilărie la cerșit, pentru a avea ce pune pe masă.

Mărturisirile făcute de mama fetelor

Femeia a mai spus că are o fetiță cu grave probleme de sănătate și că și-a dedicat majoritatea timpului ei, pentru a se asigura că este îngrijită și supravegheată.

”Până nu iese adevărul la iveală nu cred pe niciunul. Nicoleta, tot ce a spus despre primul cioban, da, știm, a fost ce a fost, s-a dus, nu trebuie să îi mai amintim Ionelei, că este și bolnavă. În 2012 am născut o fetiță care are mari probleme de sănătate, deci au fost frați care nu au crezut că sora lor este bolnavă. Am mers 6 ani de zile prin spitale”, a povestit mama fetelor.

Nicoleta mai susține că Ionela l-ar fi adus acasă pe bărbatul respectiv, pe Sorin. Cei doi ar fi dormit împreună în pat, în timp ce ceilalți frați ar fi fost obligați să doarmă pe jos. Mama fetelor neagă aceste acuzații.

În continuare, Ionela susține că Sorin racola fete din curtea mănăstirii, ar fi abuzat-o de mai multe ori și acum își dorește ca fiul lor să rămână la el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img