marți, 19 martie, 2024

Mândria de aur la canotaj din Padureni: Bianca Ifteni, campioana balcanica la 15 ani fara o luna – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Bianca Ifteni din comuna vasluiana Padureni, a reusit sa cucereasca medalia de aur la proba simplu si argintul la proba patru vasle. Bianca are 15 ani si practica canotajul de la 11 ani . Dupa 4 ani de munca intensa, aceasta a cucerit aurul la competitia Balcanica din Macedonia, iar daca regretatul Ivan Patzaichin ar fi inca in viata, suntem siguri ca ar fi fost invitata lui in Delta . Si Bianca este legitimata la Clubul Sportiv Municipal Călărași.

Ultimii patru ani au fost grei, cu o munca asidua, insa Bianca Ifteni se bucura acum din plin pentru toate orele de antrenament . Aceasta declara ca acest titlu este cu atat mai importat deoarece ii ofera motivatia de a continua si de a reprezenta Romania cu mandrie pe tot mapamondul :

“Eu practic canotaj din anul 2017, de atunci cand impreuna cu parintii mei ne-am dus la Calarasi pentru a ma inscrie, aveam varsta de 11 ani pe vremea aceea, si am stat la j3 timp de 3 ani, iar anul acesta am devenit j2 si am avut dreptul sa trag la criteriu, unde am iesit pe locul 2 din toate fetele ce au participat la aceasta cupa . Asa am intrat in pregatirea pentru balcaniada ,tragand in proba de simplu si in proba de patru vasle cucerind aurul in proba de simplu si argintul in proba de patru vasle si asa am devenit campioana Balcanica la 15 ani fara o luna.Ma simt foarte fericita si nici acuma nu imi vine sa cred ca am devenit campioana. Sunt foarte pasionata de sportul pe care il practic si ma bucur mult ca am decis sa il urmez si ca nu m-am oprit atunci cand mi-a aparut un obstacol in cale. Sunt foarte mandra de mine si de echipa mea pentru medaliile obtinute la Campionatul Balcanic din Struga, Macedonia . “ declara pentru bzv.ro – Bianca Ifteni

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img