marți, 19 martie, 2024

Mărturia bărbatului care a sesizat 112 în legătură cu tatăl care își ținea ascuns fiul mort: „M-am gândit că ceva nu e bine”

Distribuie:

Publicat:

Bărbatul din Maramureș care și-a ascuns fiul mort în cușca câinelui pentru a mai încasa banii de alocație ai acestuia a fost dat de gol de către un vecin.

Acesta din urmă, vecin cu tatăl suspectat că i-ar fi ascuns cadavrul copilului, a povestit că băiatul a dispărut brusc, iar din acest motiv a decis să sesizeze Poliția.

Bărbatul spune că, după ce a sesizat că ceva este în neregulă, a încercat să le ofere alimente, dar tatăl ar fi refuzat orice fel de ajutor și i-ar fi interzis acestuia să intre în curte, informează Antena3.

„Am vrut să îi dau ceva să dea la copil şi mi-a zis că nu am ce să caut în curte, că nu mă lasă să intru în curte. Şi atunci i-am zis că sun la Poliţie pentru că nu l-am mai văzut, nu l-am auzit plângând. Şi până la urmă, au venit de la Poliţie şi atunci el a fugit cu un sac înăuntru. Eu nu l-am văzut cu sacul, dar l-a văzut nepotul meu şi cu o vecină.

Când a ajuns Poliţia acolo, l-au găsit în sac şi l-au luat. El plângea tare mult (copilul, n. red.) şi nu l-am auzit de o lună. Se auzea până în casă când plângea. N-am auzit nimic, niciun fel de mişcare şi m-am gândit că ceva nu e bine. Ce motive a avut? Pentru bani. Că el mai lua bani de pe ei (de pe urma copiilor, n. red.). Probabil că s-a gândit că a luat luna asta pensia, îl ascunde şi ia şi luna viitoare”, a declarat vecinul bărbatului suspectat că ar fi ascuns cadavrul fiului în cușca câinelui.

Caz șocant în Maramureș: Cadavrul unui copil, găsit ascuns în cușca câinelui

Caz șocant în Maramureș, unde trupul unui copil de 14 ani din Sighetu Marmației, mort de aproape o lună, ar fi fost ținut de tatăl lui în cușca câinelui ca să încaseze alocația de handicap. Potrivit ultimelor informații, minorul ar fi murit pentru că nu a primit mâncare și apă.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tatăl băiatului a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației, acolo unde experții ar fi stabilit că acesta a avut discernământ atunci când și-a băgat fiul într-un sac și apoi l-a pus în cușca câinelui.

Deocamdată, nu se știe cum a murit băiatul, dar vecinii spun că ar fi decedat în urmă cu o lună.

Tatăl lui se pare că ar fi ascuns moartea minorului pentru a încasa alocația și pensia pentru că îngrijea o persoană cu handicap.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img