vineri, 19 aprilie, 2024

Măsuri de ordine la meciul de handbal dintre echipele C.S.M. Vaslui și C.S.M. Alexandria

Distribuie:

Publicat:

Duminică 17 octombrie , începând cu ora 18.00, la Sala Polivalentă a Sporturilor din municipiul Vaslui se va disputa meciul de handbal dintre echipele  C.S.M. Vaslui și C.S.M. Alexandria, partidă contând pentru etapa a-VII-a din cadrul Ligii Naționale la Handbal masculin.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a evenimentului sportiv, Jandarmeria Vaslui alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu (Poliție, Pompieri), va asigura măsurile de ordine la meciul de handbal.

Accesul spectatorilor  în arena sportivă se va realiza începând cu ora 17.00 pe baza biletelor și a certificatului digital al Uniunii Europene privind Covid-19, care va fi verificat de către organizator prin scanarea codului QR cu aplicația mobilă ,,Check DCC”. Nu este necesară prezentarea certificatului digital pentru persoanele care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani. În interiorul arenei sportive este obligatoriu portul măștii de protecție.

Întrucât la meciurile de pe teren propriu a echipei locale participă un număr mare de spectatori, recomandăm participanților să respecte măsurile de protecție individuală pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea recomandăm spectatorilor  să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, să se delimiteze de orice formă de violență iar, la nevoie, să apeleze cu încredere la forțele de ordine aflate în dispozitiv. 

Siguranța cetățenilor este prioritatea noastră!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img