marți, 19 martie, 2024

UPDATE: Directorul scolii din Hoceni, beat fiind, este protagonistul accidentului de aseara de la Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: N. Varlan, actualul director al scolii din comuna Hoceni, este personajul care in seara zilei de marti, 6 decembrie, a condus autoturismul in stare de ebrietate si a plonjat in rigola de pe marginea drumului din zona Dobrina a municipiului Husi. Din fericire nu a patit nimic, insa, dupa testarea cu aparatul alcooltest, valoarea a fost de 1,19 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.

—-

Stirea initiala : Eveniment rutier in seara zilei de marți, 6 Decembrie, in zona Dobrina din municipiul Husi. Un sofer al unui autoturism marca Audi care a circulat prea aproape de marginea drumului, a acroșat o groapa iar mai apoi a ieșit de pe spațiul carosabil, răsturnadu-se lateral in rigola. La fata locului au fost imediat alocate un echipaj Smurd cât și o autospeciala din cadrul Secției de Pompieri Husi. Pompierii au asigurat la fata locului măsurile PSI .

Polițiștii rutieri ajunși la fata locului au testat alcoolscopic șoferul, iar rezultatul a fost de 1,19 mg/ litru alcool pur în aerul expirat . Din fericire șoferul nu a suferit leziuni grave . Acesta a fost condus la Spitalul Municipal “ Dimitrie Castroian” pentru recoltarea probelor biologice in urma cărora se va stabili cu exactitate alcoolemia .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img