joi, 18 aprilie, 2024

Mă numesc Roxana, am 26 de ani și sunt căsătorită. Am întâlnit un alt bărbat mai mare cu 15 ani decât mine și nu i-am putut rezista. Las rușinea la o parte și vă spun că am acceptat invitația de a merge la el acasă. Da, mi-am înșelat sot

Distribuie:

Publicat:

De când lumea şi pământul şi mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări.

Mă numesc Roxana, am 26 de ani și locuiesc în străinătate. Sunt cu soțul meu de 5 ani, dar căsătoriți doar de 2 ani; diferența de vârstă dintre noi e de 8-9 ani dar asta nu m-a deranjat niciodată, dimpotrivă am fost mai tot timpul atrasă de bărbați mai maturi. Acum vreo 2 ani și jumătate am întâlnit un tip, bineînțeles mai în vârstă ca mine cu 15 ani, în timpul orelor de condus; el fiind instructor auto, mi-a fost introdus chiar de soțul meu, fiindu-i la rândul lui elev.

Pot să zic că mi-a plăcut chiar din prima secundă de el, am fost foarte plăcut surprinsă când l-am văzut. I-am fost elevă o perioadă de 6 luni după care la o săptămână după ce am luat permisul, i-am trimis mesaj într-o seară când eram singură și ne-am întâlnit.

Imi e destul de clar că îi iubesc pe amândoi, dar mă întreb dacă e posibil aşa ceva? Nu îmi pot uita amantul și nici nu pot să îmi părăsesc soțul. Îmi poți da te rog un sfat? E posibil să ai sentimente pentru doi barbați deodată? Se poate să fiu ceea ce alți ar numi, scuze limbajul, „tâ*fă”? Am cam ajuns la disperare. Am încercat să îl evit pe ” amant „, să nu îi răspund la mesaje, dar asta mă ucis câte un pic pe dinăuntru. Mulţumesc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img