vineri, 29 martie, 2024

Madalin Ionescu, uimit de comportamentul fiului sau la botezul fetitei Gabrielei Cristea. “Of! Sper sa aiba…”

Distribuie:

Publicat:

Fostul prezentator de televiziune Madalin Ionescu a facut marturisiri de suflet. El a vorbit despre comportamentul fiului sau la botezul fetitei Gabrielei Cristea si a lui Tavi Clonda.

Madalin Ionescu, care este casatorit cu jurnalista Cristina Siscanu, a fost nas de botez pentru Victoria, fetita prezentatoarei de televiziune Gabriela cristea si a muzicianului Tavi Clonda.

La eveniment a participat si Filip, baiatul pe care Madalin Ionescu il are dintr-o casnicie anterioara.

Filip, care are probleme de sanatate, l-a impresionat pe tatal sau cu comportamentul pe care la avut la botez.

Despre asta a vorbit Madalin Ionescu intr-o postare pe care a facut-o pe pagina sa de pe o retea de socializare.

“Sub privirea patrunzatoare a fiului meu! Filip a fost o prezenta electrizanta la petrecerea de botez a Victoriei … S-a bucurat si a dansat cu vreo cinci-sase doamne!… L-am studiat cum le trimitea bezele dupa terminarea fiecarui dans … Offf ! Sper sa aiba parte de iubire in viata lui ! Merita ! ♥️❤️♥️❤️”, a spus fostul prezentator de televiziune.

Filip, care acum locuieste cu Madalin si Cristina are o problema de sanatate de ani de zile, iar administrarea la  timp, al unuia dintre vaccinurile extrem de importante, ar fi putut diminua aceasta problema.

Cristina Siscanu a vorbit cu ochii in lacrimi despre fiul lui Madalin Ionescu, la o emisiune de televiziune.

„Filip, copilul nostru, un copil senzational, s-a nascut perfect sanatos, insa la doua luni a contactat virusul varicelei si din pacate a lasat urmari. Ulterior, cand a fost Madalin cu el la o clinica foarte buna din strainatate, ni s-a spus ca daca i se administra vaccinul impotriva varicelei atunci, ar fi diminuat foarte mult din efectele pe care le-a avut. Stiu ca acest vaccin impotriva varicelei se administreaza in jurul varstei de un an, insa se pare ca intr-o situatie de genul acesta, daca copilul ajunge sa faca varicela inainte, cei din Germania asta fac: administreaza vaccinul mai devreme. A fost groaznic, din ce mi-a povestit Madalin, avea bubite si pe cerul gurii si pe limba…”, a povestit Cristina Siscanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img