marți, 19 martie, 2024

Madalina Ghenea, logodna cu miliardarul italian! Modelul a aratat tot pe Instagram

Distribuie:

Publicat:

A cincea oară este cu noroc! Sau cel puțin așa se pare, pentru că după ceartă, a urmat o dulce împăcare între Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio. Totul s-ar fi întâmplat de ziua milionarului italian și, deși a fost mai mult decât discretă cu povestea lor pe rețelele de socializare, românca a lăsat multe lucruri la vedere de data aceasta.

Mădălina și Leonardă apar în ipostaze tandre pe rețelele de socializare, milionarul italian o strânge la piept și o sărută pe frunte, iar pe mâna lui strălucește un inel. O bijuterie de acest gen a accentuat în poze și modelul, în ultima vreme, parcă vrând să nu mai țină la secret faptul că s-ar fi logodit.

Lumea vorbește că marele anunț va fi făcut imediat ce lumea va ieși din starea generată de pandemie, iar un alt semn că lucrurile merg spre altar, de data aceasta, ar fi și faptul că Del Vecchio o răsfață ca pe o prințesă nu doar pe Mădălina, ci și pe fiica ei.

Tata socru s-ar fi opus

Dacă toată lumea așteaptă cu sufletul la gură ca povestea să aibă un happy end, au fost și persoane care n-au văzut cu ochi buni relația Mădălinei Ghenea cu mult mai tânărul Leonardo.

Tatăl lui Leonardo Maria Del Vecchio, cel care a clădit un imperiu de peste 18 miliarde de dolari, ar fi încercat chiar să-și oblige fiul ca să se despartă de Mădălina Ghenea.
La scurt timp după discuția cu tatăl lui, Leonardo Maria Del Vecchio s-ar fi conformat. Doar că, așa ca-n filme, dragostea se pare că a învins: tânărul moștenitor n-ar fi rezistat și s-a întors la româncă, și nu oricum, ci cu gânduri de însurătoare.

 

sursa: exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img