vineri, 19 aprilie, 2024

Mafia lemnului luata in vizor de politisti! ZECI de oameni au fost RETINUTI

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul I.P.J. Arges efectueaza 40 de perchezitii la locuintele unor persoane banuite de savarsirea infractiunilor de taiere fara drept de arborifurt de arbori,  tainuire la furt de arbori si complicitate la furt de arbori.
La data de 5 aprilie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului Judetean Arges, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campulung, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale  si al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arges, efectueaza 40 de perchezitii domiciliare pe raza comunelor Bughea de Sus, Albestii de Muscel si Rucar la locuintele unor persoane banuite de savarsirea infractiunilor de taiere fara drept de arbori, furt de arbori, tainuire la furt de arbori si complicitate la furt de arbori.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada  octombrie 2016 – martie a.c., persoanele vizate ar fi taiat ilegal peste 5200 de arbori, respectiv cantitatea de aproximativ 1235 metri cubi, in valoare de peste 163.000 de lei, iar ulterior ar fi transportat, prelucrat si comercializat materialul lemnos. 39 de persoane vor fi conduse la sediul Politiei Municipiului Campulung pentru audieri. Actiunea se desfasoara cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale si al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arges.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img