joi, 28 martie, 2024

Magazinul Bulgarini asteapta sa ii treceti pragul la etajul 1 din Iulius Mall – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Bulgarini, unul dintre cele mai bine cotate branduri de haine si accesorii din Italia, va asteapta in Iulius Mall, etajul 1. Pentru barbatii stilati si pretentiosi, atenti la orice detaliu cand vine vorba de tinuta de zi cu zi, avem in noua colectie o diversitate de camasi, pantaloni, sacouri si pulovere lucrate numai din fibre naturale: bumbac, lana, casmir. Produsele Bulgarini sunt lucrate cu mare atentie si finisate manual, lucru care le confera un plus de valoare.

    La Bulgarini gasiti o gama larga de accesorii: cravate, papioane, esarfe, butoni, curele care definesc stilul italian al tinutelor.

    Modele prezente in magazin sunt realizate in tonuri de maro, bej, verde, indigo dar accentele de culoare precum fucsia, albastru, turcoaz adauga rafinament si stil colectiei. Nelipsite sunt camsile albe, realizate din tesaturi fine cu diverse texturi dar si camasile de ceremonie.

    Va asteptam la Bulgarini, in Iulius Mall etajul 1, cu reduceri permanente de pana la 50% , oferte promotionale si un personal amabil care te va consilia in realizarea celor mai bune alegeri.

    Bulgarini, locul de unde poti achizitiona un cadou deosebit pentru cei dragi: sot, sotie, prieteni sau chiar pentru cei mici.

    Bulgarini, moda e accesori dal 1956 !!!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img