vineri, 26 aprilie, 2024

Magazinul Cador din Iulius Mall, locul cadourilor si obiectelor de decor cu stil

Distribuie:

Publicat:

Inainte de Paste, lantul de magazine Cador vine in intampinarea iesenilor cu o serie de sugestii de cadouri si decoratiuni, in ton cu sarbatorile. Fa o vizita in magazinul Cador de la parterul Iulius Mall Iasi si vei gasi obiecte aparte, care pot fi daruite sau care pot infrumuseta masa de sarbatori.
Fie ca va doriti cadouri speciale pentru cei dragi sau sa va amenajati casa intr-un stil plin de eleganta si rafinament, Cador este destinatia ideala, fiind locul produselor de inalta calitate, in exclusivitate pe piata din Romania. 
Seturi de masa din portelan fin nemtesc, o gama variata de cristal marca Schott Zwiesel, Bohemia sau Cristal Le Monde, cu argint sau Swarovski, sticla de murano sau ceramica lucrata si pictata manual – acestea sunt doar cateva dintre produsele aparte care caracterizeaza brand,ul Cador aflat in continua expansiune.
Tablouri, seturi de vesela, seturi de ceai si cafea, pahare, vaze si alte produse din cristal, accesorii de bucatarie, tacamuri, obiecte argintate, mic mobilier, obiecte decorative, icoane din argint, rame foto si multe altele pot fi admirate si achizitionate de la Cador.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img