marți, 19 martie, 2024

Magazinul de pantofi Medea te așteaptă într-o nouă locație, la Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Este timpul să ne pregătim garderoba de toamnă, iar noul sezon vine cu tendințe noi în materie de pantofi. Dacă trebuie să mai adaugi în colecția ta o pereche de botine argintii sau ghetele din piele, vino la Medea din Iulius Mall! Acum magazinul se află la parterul Iulius Mall,  în zona show room-ului eMag.

Toc pătrat sau stiletto? Botine sau cizme cu toc? Dacă nu știi încă ce pereche de încălțăminte este în tendințe în acest sezon, vino în noua locație Medea din Iulius Mall Iași, unde consilierii din magazin te vor ajuta cu sfaturi personalizate!

Ghetele din piele sunt un must have în sezonul acesta, iar designerii de la Medea îți propun o varietate de modele, în culori extravagante, dar și în nuanțe calde. Întâmpină toamna cu noutățile din cadrul magazinului: botine, cizme sau sneakers! Dacă vrei să te bucuri de ultimele zile călduroase, încă găsești colecția de vară, ce cuprinde: pantofi stiletto din piele naturală, în culori jucăușe, sandale cu modele inedite sau o pereche de saboți eleganți cu tocul metalic.

Tot la Medea, în Iulius Mall Iași, găsești și genți din piele, gândite astfel încât să fie ușor de asortat la ținutele tale. Dacă ești o fire lejeră și preferi ceva mai cozy, Medea are și rucsacuri versatili.

Vino la Medea în Iulius Mall Iași și descoperă gama variată de pantofi de piele!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img