sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Magazinul Fabricat in Romania asteapta sa ii treceti pragul la etajul 2 din Iulius Mall – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Magazinul Fabricat in Romania situat la etajul al doilea in Iulius Mall Iasi, propune incaltaminte din piele naturala, pentru barbati si femei, realizata in ateliere din tara noastra.

Asa cum ii spune si numele, Fabricat in Romania este o retea autohtona de magazine unde clientii gasesc incaltaminte din piele si accesorii de marochinarie. Doamnele si domnii sunt intampinati cu modele de sezon, cu design casual, elegant si sport, care ofera confort sporit. Numeroase perechi de pantofi clasici sau in pas cu moda, pentru domni si doamne, sandale elegante si in culori in ton cu zilele insorite sunt doar o parte dintre piesele de incaltaminte pe care si le pot alege clientii magazinului Fabricat in Romania, din Iulius Mall Iasi. Pe langa articolele proprii, special create pentru Fabricat in Romania de furnizori autohtoni, in noul magazin din Iulius Mall sunt disponibile articole de la alte branduri de pe piata interna, precum: Otter, Bit bontimes, Mario Lavalle, Ciao Bella si Corylus.

Incaltamintea disponibila in magazinul Fabricat in Romania este definita prin calitatea materialelor si calapoadele foarte comode, oferind confortul si lejeritatea pe care clientii si le doresc. Usor de asortat tinutelor pentru birou, evenimente speciale, iesiri in oras sau pentru sesiuni de distractie in aer liber, propunerile noului magazin din Iulius Mall acopera toate preferintele in materie de incaltaminte. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img