vineri, 19 aprilie, 2024

Magazinul In Tempo asteapta sa ii treceti pragul la etajul 2 din Iulius Mall – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ti-ai pregatit garderoba pentru aceasta vara? Daca iti faci bagajul de concediu si vrei cele mai confortabile incaltari sau daca esti in cautarea pantofilor potriviti pentru tinutele festive, atunci te invitam la magazinul In Tempo, din Iulius Mall Iasi. Situata la etajul 2, locatia le ofera clientilor o varietate de modele de incaltaminte, dar si piese vestimentare pentru toate varstele si preferintele. In aceasta perioada veti fi intampinati si cu promotii de pana la 50%.

Domnii gasesc aici solutii vestimentare practice, elegante si accesibile ca pret. Tricouri in culorile verii, camasi casual cu imprimeuri si nu numai, bluze in combinatii cromatice deosebite, si accesorii care completeaza tinutele sunt tot atatea piese care pot fi selectate pentru o tinuta lejera, dar cu un strop de eleganta. In Tempo este si magazinul preferat de domnii care pun accent pe calitate si confort cand vine vorba despre incaltari. De la pantofi sport si casual, pana la cei eleganti sau de vara, modelele disponibile se potrivesc oricarui stil adoptat si acopera toate preferintele. Incaltamintea In Tempo este realizata din piele naturala si din alte materiale de o calitate superioara.

Doamnele si domnisoarele pot opta pentru nenumarate combinatii vestimentare de efect din colectia extrem de generoasa a magazinului: bluze, tricouri, pantaloni si denim, toate dupa modele in pas cu moda si in culori care denota optimist si buna dispozitie. Orice femeie isi poate alcatui tinute dictate de personalitatea si stilul personal, la preturi accesibile, care devin piese de rezistenta in garderobe. Tot aici, doamnele pot gasi sandale si papuci pentru vacantele pe plaja, pantofi sport si incaltaminte lejera pentru drumetii si plimbari relaxante, dar si modele pentru birou, de zi cu zi si elegante, pe toate le gasiti la In Tempo, in Iulius Mall. In plus, pentru ca este perioada petrecerilor festive, doamnele si domnisoarele gasesc in magazinul din Iulius Mall o multitudine de propuneri rafinate, pe care sa le asorteze oricaror tinute. Iar pentru o sesiune de shopping completa, sunt disponibile si genti si accesorii de marochinarie.
In Tempo – Iulius Mall, etajul 2.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img