joi, 28 martie, 2024

Magazinul Miss Caroline asteapta sa ii treceti pragul la etajul 1 din Iulius Mall – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Doamnele si domnisoarele cu o pasiune pentru pantofi sau pentru cele care considera ca nu au niciodata suficiente incaltari gasesc in Iulius Mall Iasi un magazin cu totul aparte. Miss Caroline aduce in Iulius Mall exotismul, misterul, jocul de forme si culorile puternice ale Orientului Apropiat, reflectate in zecile de modele de pantofi si accesorii care incanta privirile celor care trec pragul magazinului.

Situat la etajul intai al mall-ului, in apropierea Meli Melo, Miss Caroline se adreseaza femeilor de toate varstele, indiferent de stilul vestimentar adoptat, dar care doresc sa se diferentieze prin eleganta detaliilor si a aplicatiilor.

In magazin, doamnele si domnisoarele vor gasi o linie casual, sub forma de  mocasini, balerini si alte tipuri de incaltari sport, si gama elegant, care include pantofi, cizme si botine, cu tocuri de diferite dimensiuni. Particularitatea Miss Caroline sta si in faptul ca fiecare model, indiferent de linie, este asortat cu o geanta sau un plic, cu imprimeul si modelul piesei de incaltaminte selectate, formand setul complet pentru un look perfect asortat.

Brandul Miss Caroline vine din Turcia, sub tutela unei fabrici care produce seturi shoes & bags dintr-o piele ecologica special tratata, material textil si broderie artizanala. Materialele speciale din care sunt confectionati pantofii ofera comoditate si sunt de o calitate deosebita.

Miss Caroline din Iulius Mall este unicul importator al acestor produse in Romania, fiind un concept nou in materie de incaltaminte si accesorizare.

In aceasta perioada, doamnele si domnisoarele vor gasi in magazin oferte si preturi speciale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img